lunes, 26 de diciembre de 2011

15-12-11 (Àngels)

Avui l’Àngels ens ha ensenyat un altre conte sobre la simetria, un tema que ja havíem practicat en classes anteriors a través del photshop. És un conte molt senzill però ple de moviment il·lustrat per Susi Lee. No coneixia aquesta il·lustradora, però després de veure el conte i buscar altres imatges seves per internet, m’han semblat molt interessants els dibuixos que crea.

Tot seguit, hem començat a treballar amb el programa Corel Draw a partir d’unes fruites. És un programa de disseny digital que esdevé molt útil per a treballar amb imatges vectorials, les quals són idònies per crear imatges molt grans –com podria ser un mural- sense perdre la qualitat de la imatge. Aquest fet fa que resulti una eina molt adequada pels mestres en el moment que sigui necessari augmentar alguna imatge per col·locar-la a la classe o a l’escola en general i vulguem mantenir la seva qualitat.
Per altra banda, amb el Corel Draw hem estat treballant amb unes imatges de fruites per tal de modificar el color, donar-li una aparença més de dibuix, aprendre a seleccionar les imatges i copiar-les ràpidament, entre altres. És un programa relativament fàcil, si es volen fer coses senzilles però que, evidentment, cal pràctica i paciència per poder-lo dominar, ja que és utilitzat per dissenyadors  gràfics. Malgrat això, és un recurs pràctic per treballar les imatges i modificar-les per crear activitats a l’aula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario